Kapcsolat
Telefon: +36 30/389-9788
E-mail: webaruhaz@fewe-vedofelszereles.hu

  • BW-Clip4
  • kép2
  • kép3
Légzésvédők, Gázérzékelők, Lámpák - nem csak Tűzoltóknak

Hírek

Hegesztőpajzsot vásárolna?

2020.10.22. Hegesztőpajzsot vásárolna?

A hegesztőpajzs az arc, illetve a szemek védelmét látja el hegesztés közben, a használata pedig kötelező azoknak, akik hegesztéssel foglalkoznak, akár alkalmanként, akár mindennapi munkájuk kapcsán kell hegeszteniük.

tovább

Védőmaszk: nem csak munka közben hasznos!

2020.09.16. Védőmaszk: nem csak munka közben hasznos!

A legtöbb munkahelyen egyáltalán nem kötelező a védőmaszkok használata, hiszen például egy irodában nem nagyon találkozhat egyetlen munkavállaló sem olyan anyagokkal, amelyek ellen védekeznie kellene. Napjainkban azonban már nem csak a különleges helyzetekben szükséges védőmaszkot használni, hanem akár a buszra szállva is.

tovább

Légzésvédelem: a lélegzet biztonsága minden körülmények között

2020.09.16. Légzésvédelem: a lélegzet biztonsága minden körülmények között

Számos munkakör létezik, ahol a légzésvédők alapvető felszerelésnek számítanak, hiszen a légzőszervek egészsége kizárólag ezek segítségével óvható meg.

tovább

Légzésvédő használatával mindig tiszta levegőhöz juthat!

2020.08.10. Légzésvédő használatával mindig tiszta levegőhöz juthat!

A mérgező gázok belégzése a munkahelyeken sajnos még napjainkban is sokszor súlyos egészségkárosodást és munkaidőkiesést okoz. Ezért fontos, hogy gondoskodjunk egy megbízható gázérzékelő beszerzéséről, de az ebből a szempontból veszélyes területen dolgozó szakembereknek mindenképp szükségük van légzésvédőre is.

tovább

Egygázos gázérzékelők munkavédelmi és tűzvédelmi szakemberek részére!

2020.07.27. Egygázos gázérzékelők munkavédelmi és tűzvédelmi szakemberek részére!

A biztonság mindennél fontosabb, ezért mindent meg kell tennünk a balesetek megelőzéséért. Szerencsére a munkavédelmi vagy tűzvédelmi területen dolgozó szakemberek részére ma már számtalan olyan készülék áll rendelkezésre, amivel ellenőrizni tudják, hogy biztonságos-e a terület.

tovább