Kapcsolat
Telefon: +36 30/389-9788
E-mail: webaruhaz@fewe-vedofelszereles.hu

  • BW-Clip4
  • kép2
  • kép3
Légzésvédők, Gázérzékelők, Lámpák - nem csak Tűzoltóknak

Hírek

Hegesztőpajzs: kombinált típussal garantált a védelem!

2021.10.20. Hegesztőpajzs: kombinált típussal garantált a védelem!

A hegesztőpajzsok légzésvédelemmel kombinálva professzionális termékek, amik megfelelő védelmet nyújtanak munkavégzéskor. Kerülje el a baleseteket!

tovább

Tűzoltó kesztyű Eska minőségben!

2021.09.17. Tűzoltó kesztyű Eska minőségben!

Tűzoltó kesztyű, megbízható segítség a forró helyzetekben. A kesztyű olyan kiegészítő, amit a hétköznapokban hideg ellen húzunk a kezünkre. A munkavédelmi daraboknak ezzel szemben az a feladat, hogy a sérülésektől és az igénybevételtől óvjanak. A munkavédelmi kiegészítők közé tartozik a tűzoltó kesztyű is.

tovább

Légzésvédő álarc, biztos védelem, szabad levegővétel!

2021.09.17. Légzésvédő álarc, biztos védelem, szabad levegővétel!

A légzésvédő álarcok egyaránt hasznos kiegészítőnek bizonyulnak a katasztrófavédelemben és az egészségügyben dolgozók számára is! A védőeszközök között az egyik legfontosabb a légzésvédő, ami számos veszélytől meg tudja óvni a viselőjét és ellátja tiszta levegővel, miközben a kijelölt feladatait végzi el.

tovább

Gázálarc szűrőbetét: ne feledkezzen meg a cseréről!

2021.08.17. Gázálarc szűrőbetét: ne feledkezzen meg a cseréről!

A gázálarc szűrőbetét rendszeres cseréjére mindig figyeljen oda! Nálunk megtalálja a cseréhez szükséges új szűrőbetétet, minőségi termékeket kínálunk.

tovább

Légzésvédők, megbízható helyről!

2021.08.17. Légzésvédők, megbízható helyről!

A légzésvédők kiválasztását, beszerzését sosem lehet a véletlenre bízni. Menjen Ön is biztosra, és vásároljon igazi szakértőktől minőségi eszközt!

tovább

Tűzoltó védőfelszerelés: szerezzen be mindent egy helyről!

2021.07.20. Tűzoltó védőfelszerelés: szerezzen be mindent egy helyről!

Tűzoltó védőfelszelés, vásároljon meg mindent egy helyről, minőségi, professzionális eszközök, velünk időt, energiát spórolhat!

tovább

Tűzoltó lámpák, a szakmai követelményeknek megfelelően!

2021.07.20. Tűzoltó lámpák, a szakmai követelményeknek megfelelően!

Tűzoltó lámpák, gazdag, változatos kínálat, megbízható, követelményeknek megfelelő termékek, válasszon kifogástalan munkaeszközt!

tovább

Légzésvédő kiegészítők

2021.06.22. Légzésvédő kiegészítők

A ventilátoros rásegítésű légzésvédőkön kívül a szakemberek a kiegészítőiket is megtalálhatják online áruházunkban. Laboratóriumokban és az egészségügyben javasoljuk például a kámzsa alkalmazását. A kiegészítő többek között azért is praktikus, mert ebben a formában nem csupán a légzés kap védelmet, hanem az arc, fej is. A bőr ugyanúgy nehezen viseli a vegyi anyagokat, gázokat, könnyedén alakulhat ki allergiás reakció.

tovább

Rásegítéses szűrős légzésvédők

2021.06.22. Rásegítéses szűrős légzésvédők

Rásegítéses szűrős légzésvédők, minőségi kivitelben, kedvező áron, szakmai követelményeknek megfelelő termékek, kerülje el a betegségeket hosszú távon!

tovább

Tűzoltó hőkamerával a lángokat gyorsabban legyőzhetik

2021.05.21. Tűzoltó hőkamerával a lángokat gyorsabban legyőzhetik

A tűzoltó hőkamera egy nélkülözhetetlen eszköze a tűz ellen harcoló bátor tűzoltóknak. Senkinek nem lenne szabad olyan felszereléssel nekivágni a lángoknak, amiből hiányzik egy megbízható hőkamera. Egy tűzoltósági hőkamera nem a vizes tömlőével megegyező funkcióval rendelkezik, de legalább olyan fontos szerepe van, mint a tűzoltáshoz használt eszközöknek.

tovább