Kapcsolat
Telefon: +36 30/389-9788
E-mail: webaruhaz@fewe-vedofelszereles.hu

  • BW-Clip4
  • kép2
  • kép3
Légzésvédők, Gázérzékelők, Lámpák - nem csak Tűzoltóknak

Légzésvédelem: a lélegzet biztonsága minden körülmények között

2020.09.16.

Légzésvédelem: a lélegzet biztonsága minden körülmények között

Számos munkakör létezik, ahol a légzésvédők alapvető felszerelésnek számítanak, hiszen a légzőszervek egészsége kizárólag ezek segítségével óvható meg.

Többféle típus is beszerezhető a munkakör körülményeihez igazítva, így például a tűzoltók számára rendszeresített teljes álarc, illetve a jóval egyszerűbb, ám hatásukat tekintve szintén professzionális légzésvédők is.

Légzésvédelemre egyrészt lehet teljes álarcot is használni, mivel sok esetben a szem védelmére is szükség van. Léteznek azonban légzésvédő félálarcok is, amelyek szintén képesek megóvni a tüdőt a káros anyagoktól. Ez utóbbi típusokat a legtöbbször az ipar különféle területein alkalmazzák, így például fényezőműhelyekben, mivel itt a festékszemcsék, illetve az oldószerek roncsolják a tüdőt, de gyakorlatilag számtalan helyen találkozhatunk légzésvédőkkel, ha a levegőben szálló por és egyéb anyagok veszélyt jelentenek a munkavállalók egészségére.

Amennyiben légzésvédőket szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, ha pedig kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

vissza