Kapcsolat
Telefon: +36 30/389-9788
E-mail: webaruhaz@fewe-vedofelszereles.hu

  • BW-Clip4
  • kép2
  • kép3
Légzésvédők, Gázérzékelők, Lámpák - nem csak Tűzoltóknak

Hegesztőpajzsot vásárolna?

2020.10.22.

Hegesztőpajzsot vásárolna?

A hegesztőpajzs az arc, illetve a szemek védelmét látja el hegesztés közben, a használata pedig kötelező azoknak, akik hegesztéssel foglalkoznak, akár alkalmanként, akár mindennapi munkájuk kapcsán kell hegeszteniük.

hegesztőpajzs azonban sokféle lehet, kezdve a legalapvetőbb védelmet ellátó, egyszerű típusoktól az automatikusan sötétedő, hegesztés-légzésvédelemmel ellátott darabokig.

hegesztés-légzésvédelem sokáig nem volt különösen fontos szempont a hegesztési munkák végzése során, azonban napjainkra már kiemelt figyelmet kap. A szemek és az arc védelme a hő, az erős fény és a szikrák ellen nyilvánvaló, ám a művelet során felszabaduló, könnyedén belélegezhető gázok és gőzök elleni védekezés csak mostanában vált lehetségessé azáltal, hogy már olyan hegesztőpajzsok is kaphatóak, amelyek beépített hegesztés-légzésvédelmi kiegészítőkkel rendelkeznek.

Amennyiben hegesztés-légzésvédelemmel ellátott hegesztőpajzsot szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, ha pedig kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

vissza