Kapcsolat
Telefon: +36 30/389-9788
E-mail: webaruhaz@fewe-vedofelszereles.hu

  • BW-Clip4
  • kép2
  • kép3
Légzésvédők, Gázérzékelők, Lámpák - nem csak Tűzoltóknak

Hírek

Akkumulátoros kézilámpa a biztonságos munkavégzéshez

2023.05.19. Akkumulátoros kézilámpa a biztonságos munkavégzéshez

Az akkumulátoros kézilámpa elengedhetetlen eszköz a biztonságos munkavégzéshez. Gondoskodjon a megfelelő látási viszonyokról termékeinkkel!

tovább

Füstgépek: a valósághű gyakorlás eszközei

2023.04.26. Füstgépek: a valósághű gyakorlás eszközei

A füstgép segítségével a tűzoltók hatékonyan készíthetőek fel a veszélyes helyzetekre, így a veszélyhelyzet közbeni biztonságuk szintje is növelhető.

tovább

Oltani és menteni csakis kiváló tűzoltó csizmában

2023.03.20. Oltani és menteni csakis kiváló tűzoltó csizmában

A tűzoltásra felesküdött lánglovagok mindig tűzoltó csizmában indulnak bevetésre. A védőfelszerelésnek egy semmivel sem helyettesíthető darabjáról van szó.

tovább

Lánglovagoknak tervezve: tűzoltó védőfelszerelések

2023.02.22. Lánglovagoknak tervezve: tűzoltó védőfelszerelések

A tűzoltáshoz nem elég a bátorság, felkészültség nélkül nem vághat utat a lángok között a tűzoltó. A tűzoltó védőfelszerelésekben biztonságos a mentés.

tovább

A folyamatos ellenőrzés eszközei, avagy a kézi gázérzékelők

2023.01.23. A folyamatos ellenőrzés eszközei, avagy a kézi gázérzékelők

Cége tevékenysége beszállással végzett munkákkal fog bővülni, ezért szeretne többet megtudni a kapcsolódó biztonsági követelményekről? Nálunk jó helyen jár, hiszen szakértőink minden részletre kiterjedően tájékoztatják, és segítséget nyújtanak a gázérzékelők, légzésvédelmi eszközök, zuhanásgátlók kiválasztásában. Elsőként azonban tekintsük át az alapokat, hogy a megfelelő információk birtokában vághasson neki a szervezési teendőknek!

tovább

Tanácsok a megfelelő gázérzékelő kiválasztásához

2022.12.15. Tanácsok a megfelelő gázérzékelő kiválasztásához

Fontosnak tartja, hogy eleget tegyen az összes előírásnak, gondoskodjon munkavállalói biztonságáról, és mindezt a cég érdekeivel is szeretné összeegyeztetni? Nem meglepő, ha lehetetlen küldetésnek érzi a feladatot, de a jó hír, hogy van megoldás, mindössze annyi a dolga, hogy beleveti magát a professzionális védőeszközök és műszerek világába. Lássuk!

tovább

Légzésvédők professzionális kivitelben: több, mint biztonság

2022.11.29. Légzésvédők professzionális kivitelben: több, mint biztonság

Ha olyan céget vezet, aminek a szakterülete megköveteli az egyéni védőeszközök alkalmazását, jól tudja, hogy ezeket Önnek, mint munkaadónak kell biztosítania, és bizony komoly felelősség. Bár sokan megelégednek azzal, hogy a kiválasztott védőeszközök eleget tesznek a szabványban előírt követelményeknek, ha Ön ennél többet szeretne nyújtani munkavállalóinak, érdemes alaposan utánajárnia a témának, hiszen ma már bőven akad választási lehetőség.

tovább

Védőmaszk kalauz: védelmi osztályok és egyéb választási szempontok

2022.10.19. Védőmaszk kalauz: védelmi osztályok és egyéb választási szempontok

A koronavírus-járvány ideje alatt mindenki megtapasztalta, hogy milyen érzés védőmaszkot viselni, ez azonban inkább volt kötelesség, mintsem biztos tudáson alapuló védelem.

tovább

Mindent a füstgépekről

2022.09.29. Mindent a füstgépekről

A tűz hatalmas pusztítást tud végezni, azonban nem a lángok jelentik az egyetlen kihívást, hanem a füsttel is meg kell küzdeniük a tűzoltóknak.

tovább

Légzésvédelem felsőfokon, ventilátoros rásegítésű szűrős légzésvédők

2022.08.16. Légzésvédelem felsőfokon, ventilátoros rásegítésű szűrős légzésvédők

Légzésvédelem felsőfokon, ventilátoros rásegítésű szűrős légzésvédővel. Válasszon praktikus, modern eszközt, így munkáját könnyedén elláthatja!

tovább