Kapcsolat
Telefon: +36 30/389-9788
E-mail: webaruhaz@fewe-vedofelszereles.hu

  • BW-Clip4
  • kép2
  • kép3
Légzésvédők, Gázérzékelők, Lámpák - nem csak Tűzoltóknak

Védőmaszk: nem csak munka közben hasznos!

2020.09.16.

Védőmaszk: nem csak munka közben hasznos!

A legtöbb munkahelyen egyáltalán nem kötelező a védőmaszkok használata, hiszen például egy irodában nem nagyon találkozhat egyetlen munkavállaló sem olyan anyagokkal, amelyek ellen védekeznie kellene. Napjainkban azonban már nem csak a különleges helyzetekben szükséges védőmaszkot használni, hanem akár a buszra szállva is.

Gyakorlatilag már nincs olyan ember, aki ne tudná, mit is jelent a koronavírus, illetve az ehhez kapcsolódó maszkviselési kötelezettség. Sokan azonban nem megfelelően viselik a védőmaszkot, illetve nem olyan típust használnak, ami valóban védelmet nyújt, és sajnos rengetegen amiatt utasítják el a maszkviselést, mert nehezen kapnak levegőt az általuk használt maszkban. A kínálatunkból beszerezhető védőmaszkok azonban mindezen problémákra megoldást kínálnak, az áruk pedig kedvező, így megéri mellettük dönteni!

Amennyiben védőmaszkot szeretne vásárolni, rendeljen Ön is webáruházunkból, ha pedig kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

vissza