Kapcsolat
Telefon: +36 30/389-9788
E-mail: webaruhaz@fewe-vedofelszereles.hu

  • BW-Clip4
  • kép2
  • kép3
Légzésvédők, Gázérzékelők, Lámpák - nem csak Tűzoltóknak

Egygázos gázérzékelők munkavédelmi és tűzvédelmi szakemberek részére!

2020.07.27.

Egygázos gázérzékelők munkavédelmi és tűzvédelmi szakemberek részére!

A biztonság mindennél fontosabb, ezért mindent meg kell tennünk a balesetek megelőzéséért. Szerencsére a munkavédelmi vagy tűzvédelmi területen dolgozó szakemberek részére ma már számtalan olyan készülék áll rendelkezésre, amivel ellenőrizni tudják, hogy biztonságos-e a terület.

Ezek között fontos szerepet töltenek be a gázérzékelők, amik sokszor láthatatlan, ám annál súlyosabb veszélyre hívják fel a figyelmet. 

Cégünk főként egygázos gázérzékelőket kínál, amelyek között találhatóak ammónia, foszfin, kénhidrogén, oxigén, ózon és szénmonoxid jelzésére alkalmas készülék is. A termékek egyszerűen kezelhetőek, kis méretűek és könnyűek. Megbízhatóan működnek hosszú távon is, a munkát költséghatékonyabbá és biztonságosabbá teszik. A nálunk kapható egygázos gázérzékelők ára is kedvező, a rendelés pedig néhány kattintással lebonyolítható. 

Amennyiben kérdése van gázérzékelőinkkel kapcsolatban, keressen minket bizalommal! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén! 

vissza