Kapcsolat
Telefon: +36 30/389-9788
E-mail: webaruhaz@fewe-vedofelszereles.hu

  • BW-Clip4
  • kép2
  • kép3
Légzésvédők, Gázérzékelők, Lámpák - nem csak Tűzoltóknak

Ventilátoros rásegítésű szűrős légzésvédők az egészségmegőrzésért

2023.08.23.

Ventilátoros rásegítésű szűrős légzésvédők az egészségmegőrzésért

Szeretné, ha a dolgozók folyamatosan munkaképesek lennének? Gondoskodjon az egészséges munkakörnyezetről, foglalkozzon a légzésvédelemmel!

Szeretné, ha a dolgozók folyamatosan munkaképesek lennének? Gondoskodjon az egészséges munkakörnyezetről, foglalkozzon a légzésvédelemmel!

A légzésvédelem fontosságáról

Számos ipari területen vannak olyan munkafolyamatok, amiknek során több veszélynek is ki vannak téve az ott dolgozók. A különböző feldolgozás, anyagmegmunkálási műveletek több érzékszervre is kockázatokat jelenthetnek, éppen ezért fontos, hogy folyamatosan rendelkezésre álljanak a megfelelő védőfelszerelések. Ezekkel oda lehet figyelni az egészségre, és csökkenteni lehet azon balesetek kockázatát, amelyek tartós betegségeket is eredményeznének.

A szakemberek odafigyelnek a szemük, kezük és talán még a hallásuk védelmére is, azonban sokszor elfelejtődik a légzésvédelem, ami legalább ugyanolyan fontos, mint a többi érzékszervnél. Az ipari területeken gyakran kell számolni a légszennyezettséggel, a munkafolyamatok közben kerülhetnek olyan anyagok a levegőbe, amik belélegezve nagyon súlyos problémákhoz vezethetnek.

Valószínű, hogy azért nem tudják komolyan venni a dolgozók ennek kockázatát, mert nem ritka, hogy a szövődmények, egészségügyi problémák nem azonnal, csak később jelentkeznek. Eleinte irritáció formájában vannak jelen, aminek nem tulajdonítanak nagy fontosságot a szakemberek.

A légzésvédelem mindenki érdeke, dolgozónak és munkáltatónak egyaránt foglalkoznia kell ezzel. A munkavállaló értelemszerűen elkerülhet számos kezelést, egészségügyi problémát, így a területén képes elvégezni a feladatait, nem hiányozhat hosszú heteken át a munkahelyről.

munkáltatókat felelősségre is vonhatják, amennyiben nem gondoskodtak a dolgozók védelméről, ráadásul nekik sem mindegy, hogy teljes létszám áll-e rendelkezésre a munkához. Manapság ráadásul kihívást jelenthet pótolni a kieső szakembereket, ezért meg kell becsülni azokat, akik jelenleg is ott dolgoznak. Ennek fontos része az, hogy a vállalkozók odafigyelnek alkalmazottaik egészségére is.

Modern eszköz a légzésvédelemhez

Szerencsére manapság nem jelenthet nehézséget odafigyelni az igazán hatékony légzésvédelemre. A ventilátoros rásegítésű szűrős légzésvédők ideális megoldást nyújtanak ahhoz, hogy a szakemberek biztonságban, egészséges környezetben dolgozhassanak.

Ventilátoros rásegítésű szűrős légzésvédők az eredményes munkáért

Akik már dolgoztak valaha légszennyezett környezetben, tapasztalhatták, hogy nem tudtak annyira jól koncentrálni a megoldandó feladatokra. Az állandó irritáció miatt köhögési inger kínozza a szakembereket, akik így a munka helyett érthető, hogy az állapotukkal vannak elfoglalva.

A ventilátoros rásegítésű szűrős légzésvédőkkel többek között az ilyen és ehhez hasonló szituációkat lehet megakadályozni. Az akkumulátoros eszköz hatékonyan szűri a szennyezett levegőt, így a dolgozók már a tiszta verzióját szívják be.

A tiszta, baktérium és egyéb szennyeződésektől mentes levegő fontos szerepet tölt be abban, hogy a szakemberek valóban a munkájukkal tudjanak foglalkozni. Ha minden mással el vannak foglalva a dolgozók, úgy, mint például az állapotukkal, sokkal később végeznek a feladataikkal, ez pedig a legtöbb esetben nem megengedhető.

Bizonyos helyzetekben nincs is lehetőség arra, hogy a munka későbbre halasztódjon, elég egy tűzesetre gondolni, ahol szintén fontos, hogy megfelelő eszköz legyen a légzésvédelemhez.

Nem csupán egészséges személyek védelmére van szükség

Akik már alapvetően valamilyen légzésproblémával, ezzel kapcsolatos betegséggel küzdenek, nekik mindenképp szükségük van a korszerű légzésvédőkre.

Náluk még komolyabb kockázatokkal lehet számolni, sőt, szélsőséges esetekben még életveszélybe is kerülhetnek az érintettek. Szerencsére az innovatív ventilátoros készülékkel minden egyes személy hatékony védelemben részesülhet.

Az eszköz megbízható, egyszerűen kezelhető, hosszú éveken át probléma nélkül kiszolgálja a szakembereket. Ezeknél a típusoknál nem kell számolni belégzési ellenállással, ami pedig lényeges az ideális mikroklíma szempontjából.

Gondoskodjon Ön is a megfelelő légzésvédelemről, ami valóban életet ment! Ügyfeleink számára megbízható megoldásokat kínálunk a különböző munkaterületekre, nálunk biztosan megtalálja az ideális eszközt a biztonsághoz.

A készülékek százszázalékban megfelelnek a legszigorúbb szakmai követelményeknek, szabványoknak. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

vissza