Kapcsolat
Telefon: +36 30/389-9788
E-mail: webaruhaz@fewe-vedofelszereles.hu

  • BW-Clip4
  • kép2
  • kép3
Légzésvédők, Gázérzékelők, Lámpák - nem csak Tűzoltóknak

Tűzoltó védőkesztyű: válassza az ESKA termékeit!

2020.12.16.

Tűzoltó védőkesztyű: válassza az ESKA termékeit!

Tűzoltó védőkesztyűk az ESKA kínálatából! Kiváló minőség, maximális védelem, kedvező ár!

tűzoltó védőkesztyűre szükség van a tűzoltók munkája során, mivel csak ezekkel lehet megvédeni a tűzoltó kezét a lángoktól, illetve az egyéb, sérüléseket okozó tárgyaktól. Ennek megfelelően ellen kell állniuk a hőnek, de meg kell felelniük más követelményeknek is.

tűzoltó védőkesztyű az oltás kezdetétől a munka végéig víznek és vegyszereknek van kitéve, és ha átáznak, nemcsak kényelmetlenek a tűzoltó számára, hanem a biztonságát is veszélyeztetik. Ebből következik, hogy a tűzoltó védőkesztyűnek nem csak tűzállónak, hanem vízállónak is kell lennie, és emellett ellen kell állnia a fizikai igénybevételnek, a maró anyagoknak, valamint védenie kell a kezet a fizikai sérülésektől is.

Ha olyan tűzoltó védőkesztyűt szeretne vásárolni, amely megfelel a fent felsorolt összes követelménynek, vásároljon kínálatunkból! Az ESKA védőkesztyűk teljesítenek minden előírást, az áruk pedig tudásukhoz képest kifejezetten kedvező. Amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken!

vissza
FeWe Biztonságtechnika Kft. +36 30/389-9788 2360 Gyál, Gárdonyi Géza u. 80.