Kapcsolat
Telefon: +36 30/389-9788
E-mail: webaruhaz@fewe-vedofelszereles.hu

  • BW-Clip4
  • kép2
  • kép3
Légzésvédők, Gázérzékelők, Lámpák - nem csak Tűzoltóknak

Tűzoltó védőkesztyű: válassza az ESKA termékeit!

2020.12.16.

Tűzoltó védőkesztyű: válassza az ESKA termékeit!

Tűzoltó védőkesztyűk az ESKA kínálatából! Kiváló minőség, maximális védelem, kedvező ár!

tűzoltó védőkesztyűre szükség van a tűzoltók munkája során, mivel csak ezekkel lehet megvédeni a tűzoltó kezét a lángoktól, illetve az egyéb, sérüléseket okozó tárgyaktól. Ennek megfelelően ellen kell állniuk a hőnek, de meg kell felelniük más követelményeknek is.

tűzoltó védőkesztyű az oltás kezdetétől a munka végéig víznek és vegyszereknek van kitéve, és ha átáznak, nemcsak kényelmetlenek a tűzoltó számára, hanem a biztonságát is veszélyeztetik. Ebből következik, hogy a tűzoltó védőkesztyűnek nem csak tűzállónak, hanem vízállónak is kell lennie, és emellett ellen kell állnia a fizikai igénybevételnek, a maró anyagoknak, valamint védenie kell a kezet a fizikai sérülésektől is.

Ha olyan tűzoltó védőkesztyűt szeretne vásárolni, amely megfelel a fent felsorolt összes követelménynek, vásároljon kínálatunkból! Az ESKA védőkesztyűk teljesítenek minden előírást, az áruk pedig tudásukhoz képest kifejezetten kedvező. Amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken!

vissza