Kapcsolat
Telefon: +36 30/389-9788
E-mail: webaruhaz@fewe-vedofelszereles.hu

  • BW-Clip4
  • kép2
  • kép3
Légzésvédők, Gázérzékelők, Lámpák - nem csak Tűzoltóknak

Tűzoltó védőfelszerelések széles választékával várjuk!

2020.11.27.

Tűzoltó védőfelszerelések széles választékával várjuk!

A tűzoltók számára rendkívül fontos, hogy felkészüljenek a szélsőséges körülményekre, amelyekkel a munkájuk közben találkozhatnak. Tűzesetek, balesetek, árvíz, vagy bármilyen egyéb katasztrófahelyzet közben alapvető a hatékony védelem, amit az előírásoknak megfelelő tűzoltó védőfelszerelés biztosít.

tűzoltó védőfelszerelések hosszú sorában megtalálhatóak a tűzoltó sisakok, a mászóövek, a védőkesztyűk, a védőcsizmák, és a védőkámzsák is, de a légzésvédelemről sem szabad megfeledkezni. A tűzoltó védőfelszerelések lángálló anyagból kell, hogy készüljenek, és ellen kell álljanak a különböző vegyi anyagoknak is, emellett pedig fontos a kényelem, a lábbelik esetében pedig a csúszásgátlás, valamint a strapabíró, tartós kialakítás.

Amennyiben tűzoltó védőfelszerelést szeretne vásárolni, tekintse meg széles választékunkat! Nálunk mindent megtalálhat, amivel szavatolhatja a tűzoltók biztonságát. Ha kérdése lenne, vagy rendelni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

vissza