Kapcsolat
Telefon: +36 30/389-9788
E-mail: webaruhaz@fewe-vedofelszereles.hu

  • BW-Clip4
  • kép2
  • kép3

Tűzoltó mászóöv, professzionális kivitelben!

2022.02.10.

Tűzoltó mászóöv, professzionális kivitelben!

Tűzoltó mászóöv professzionális, minőségi kivitelben, a biztonságos munkakörnyezet megteremtéséhez. Ne bízza a véletlenre eszközeinek kiválasztását!

A tűzoltók nap, mint nap igencsak veszélyes körülmények között kénytelenek dolgozni, életet menteni. Ahhoz, hogy a feladataikat teljeskörűen el tudják látni, és a lehető legkevesebb kockázatokkal számoljanak a munkájuk során, nem csupán tapasztalatra, hanem megfelelő eszközökre is szükség van. Olyan szerszámok, védőfelszerelések, kiegészítők kellenek, amelyek garantálják a maximális biztonságot. Például egy tűzoltó mászóövnek masszívnak, strapabírónak kell lennie, amellyel kapcsolatban a szakmai követelményekről sem szabad megfeledkezni. Professzionális kivitelű tűzoltó mászóövvel a szakemberek százszázalékban oda tudnak figyelni a munkájukra, nem érezhetik magukat veszélyben, így a mentésnél garantált a siker.

A választékunkban elérhető tűzoltó mászóövek ideális segítséget nyújtanak a szakembereknek a legszélsőségesebb körülmények között is. Eszközeink minden szempontból megfelelnek a követelményeknek, alkalmazásukkal megfelelően el lehet látni a mentési feladatokat. Egy biztonságot nyújtó tűzoltó mászóövvel nem okozhat kihívást minőségi munkát végezni. Mentéseknél, tűzoltásnál ez rendkívül fontos, egy nem megfelelő segédeszköz csak tovább nehezítheti a szakemberek munkáját. Érdemes kellő figyelmet fordítani a munkaeszközök beszerzésére, mert ez mindenki érdekét szolgálja. 

Amennyiben Ön több éves tűzoltó mászóövet használ, célszerű mihamarabb lecserélni a munkaeszközt, ugyanis az idő előrehaladtával csak rosszabb állapotba kerül, így pedig nem képes betölteni rendeltetésszerű szerepét. Óriási kockázatot vállal azzal, ha a régi felszerelését a megengedettnél tovább alkalmazza. Termékeinkre megéri váltani, hiszen megakadályozhatók a balesetek, és mindig a legjobbat nyújthatja a munkájában. Egy professzionális eszközzel megfelelő segítséget nyújthat másoknak, és saját magának is. A mászóövek biztos pontot adnak Önnek, garantáljuk, hogy elégedett lesz a termékkel.

Tűzoltó mászóöv online rendeléssel! 

tűzoltó mászóövA választékunkban elérhető tűzoltó mászóöv a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával kerül legyártásra, így képes maximálisan kiszolgálni a szakembereket a legszélsőségesebb körülmények között is. Az eszközök kifogástalan teherbírással rendelkeznek, jól tűrik az intenzív igénybevételt, a felhasználók sokáig számíthatnak a megvásárolt professzionális mászóövre.

Egyeseknek gondot okozhat a tűzoltó mászóöv beszerzése, ugyanis a közelükben nincs olyan kereskedés, ahol elérhetők lennének a megfelelő termékek ebben a kategóriában. Cégünk segít, hogy ezt a problémát az érintettek könnyedén megoldják, ugyanis a tűzoltó mászóövet, és más árucikkünket egyszerűen megrendelhetik a vevők a kínálatunkból. Rengeteg időt, energiát spórolhatnak meg általunk a vásárlók, és sokkal rugalmasabb körülmények között szerezhetik be az eszközeiket. Az érdeklődők bárhonnan, bármikor leadhatják a rendelésüket, akár hétvégén, az esti órákban is, így nincs szükség arra, hogy az ember a hosszú munkanap után foglalkozzon a vásárlással. Az utazásra sem kell költenie az online vásárlással, mi házhoz visszük a minőségi, megbízható tűzoltó mászóövet!

Cégünk élen jár a munkavédelmi eszközök terén, nálunk valóban a professzionális termékekkel találkozhat. Érdemes körbenézni a választékunkban, mert a tűzoltó mászóöveken kívül sok más tűzoltó védőfelszerelést is beszerezhet. Akár több eszközét is le tudja cserélni, egy helyen megtalál mindent, így ez szintén kényelmes opciót kínál a vásárláshoz.

A tűzoltó mászóöveket, és más termékünket kedvező áron kínáljuk az érdeklődőknek. A korrekt vételárral a fő célunk az, hogy a profi, megbízható felszerelést bárki számára elérhetővé tegyük. Nálunk anyagi szempontból is megéri vásárolni, itt nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni ahhoz, hogy az ember minőségi eszközökhöz jusson hozzá.

Nézzen körbe a kínálatban, és rendelje még ma! Ha bővebb információkat szeretne megtudni, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

vissza

Kapcsolat

Árukiadás helye:
FeWe Biztonságtechnika Kft.
2360 Gyál, Gárdonyi Géza u. 80.

Árukiadás:
Hétfő: 8.30 - 15.30
Kedd: 8.30 - 15.30
Szerda: 8.30 - 15.30
Csütörtök: 8.30 - 15.30
Péntek: 8.30 - 14.00

Székhely és Kelet Magyarországi Kirendeltség
2111 Szada, Arany J. u. 11.
Tel: +36 30/389-9788

Nyugat Magyarországi Kirendeltség
2823 Vértessomló, Alkotmány. u. 29.
Tel: +36 30/330-0568

E-mail: 9f6777635364bad5d3718985fd18eee3

Impresszum és tárhelyszolgáltató adatok


Top termékek

ESKA Work 1 - védőkesztyű …

ESKA Work 1 - védőkesztyű műszaki mentéshez Nettó ár: 10 390 Ft
Bruttó ár: 13 195 Ft

BLS Zero 30 FFP 3 R D - …

BLS Zero 30 FFP 3 R D - Szűrőfélálarc 10 db/doboz Nettó ár: 13 700 Ft
Bruttó ár: 17 399 Ft Nettó egységár: 1 240 Ft /db

Kiemelt termékek

BLS Zero 30 FFP 3 R D NV - …

BLS Zero 30 FFP 3 R D NV - Szűrőfélálarc 10 db/doboz Nettó ár: 12 200 Ft
Bruttó ár: 15 494 Ft Nettó egységár: 950 Ft /db

ESKA FORCE 1 - védőkesztyű …

ESKA FORCE 1 - védőkesztyű műszaki mentéshez Nettó ár: 12 260 Ft
Bruttó ár: 15 570 Ft

Újdonságok

NSSL-1600 akkumulátoros …

NSSL-1600 akkumulátoros PROFI akkumulátoros keresőlámpa Nettó ár: 22 900 Ft
Bruttó ár: 29 083 Ft
Új

HALLER SWAT mentőkés

HALLER SWAT mentőkés Nettó ár: 6 890 Ft
Bruttó ár: 8 750 Ft
Új