Kapcsolat
Telefon: +36 30/389-9788
E-mail: webaruhaz@fewe-vedofelszereles.hu

  • BW-Clip4
  • kép2
  • kép3
Légzésvédők, Gázérzékelők, Lámpák - nem csak Tűzoltóknak

Tűzoltó kesztyű Eska minőségben!

2021.09.17.

Tűzoltó kesztyű Eska minőségben!

Tűzoltó kesztyű, megbízható segítség a forró helyzetekben. A kesztyű olyan kiegészítő, amit a hétköznapokban hideg ellen húzunk a kezünkre. A munkavédelmi daraboknak ezzel szemben az a feladat, hogy a sérülésektől és az igénybevételtől óvjanak. A munkavédelmi kiegészítők közé tartozik a tűzoltó kesztyű is.

A katasztrófavédelemmel foglalkozók jól tudják, hogy mennyit ér egy minőségi védőfelszerelés, ami valóban képes a megbízható fizikai védelemre, valamint az életvédelemre is. Kesztyű nélkül perceken belül meghiúsulhat a mentés, illetve sokkal több időt vehet igénybe a károk felszámolása, az áldozatok kimentése. A tűzoltás, műszaki mentés és katasztrófavédelem szereplőinek kínálunk olyan tűzoltó kesztyűket, amiket speciális tulajdonságaik tesznek alkalmassá a munkavédelmi kihívásokkal szemben.

Az Eska  tűzoltó kesztyűi attól olyan különlegesek, hogy képesek hosszú távon is elvégezni a feladatukat, tehát megóvják a viselőjüket minden fajta mechanikai hatástól, tűztől, vegyszerektől stb. A webáruházunkban az Eska tűzoltó védőkesztyűiből több modell elérhető. Válogasson közülük és rendelje meg reális áron azokat a színvonalas kiegészítőket, amik nem csak egy alkalommal teljesítenek kiválóan, hanem újra és újra képesek bebizonyítani, hogy csúcskategóriás termékek!

Forduljon bizalommal a webshopunkhoz és vásároljon nem csak tűzoltóknak készült termékeinkből! A munkavédelmi és tűzvédelmi eszközök, kiegészítők elismert márkák gyártmányai, köztük a  tűzoltó kesztyűk is a legjobbak közül valók. Egy ilyen kesztyűben minden nap felkészülten mászhat fel a létrára, segédkezhet a romok felkutatásában és stabilan foghatja a vizes tömlőt, hogy útját állja a lángoknak és segítsen a bajba jutott áldozatokon!

Az általunk forgalmazott Eska  tűzoltó kesztyűket oktatáson, gyakorlaton, illetve élesben is bevetheti, hiszen jól tartanak, kényelmesek, praktikusak.  A tenyér rész bevonata kopásálló, vágás és csúszás ellen is véd. Ha további kérdése van, a válaszokért keressen minket az egyik elérhetőségünkön!

vissza