Kapcsolat
Telefon: +36 30/389-9788
E-mail: webaruhaz@fewe-vedofelszereles.hu

  • BW-Clip4
  • kép2
  • kép3
Légzésvédők, Gázérzékelők, Lámpák - nem csak Tűzoltóknak

Személyi gázérzékelőkkel biztonságos munkakörnyezetet teremthet!

2022.03.24.

Személyi gázérzékelőkkel biztonságos munkakörnyezetet teremthet!

A mobil gázérzékelőkről és a használatuk előnyeiről

A személyi gázérzékelőkkel mobil készüléket kapnak a vásárlók. A gázérzékelés egyszerű és bárhol elvégezhető egy ilyen készülékkel.

személyi gázérzékelő használatának óriási előnye, hogy mobil, tehát bárhol lehet használni sikeresen, ahol csak szükség van rá. A webáruházunkban a személyi gázérzékelőkből nagy választékot talál minden olyan vásárló, akit kifejezetten a kézi használatra tervezett készülékek érdekelnek. A személyi gázérzékelő modellek között elérhetőek különböző teljesítményű és többféle funkcióval tervezett készülékek is. Elemmel, illetve akkumulátorral is működtethető műszerekről van szó, hosszú időn át, akár 22 órán keresztül.  Akár négyféle, különböző, gáz, illetve levegő halmazállapotú anyag azonosítására képesek.

A gázérzékelő képes azonosítani a helyiség levegőjében jelenlévő szén-monoxidot, a kénhidrogént, az éghető gázokat, na és az oxigén jelenlétét is. A kezelése egyszerű, a mérete kompakt, ennek köszönhetően kis helyet foglal és eredményes méréseket lehet a használatával kivitelezni. A személyi gázérzékelő használata több célra is ideális, ezek közé tartozik a zárt terek levegőjének ellenőrzése, a szivárgás ellenőrzés, a levegő tisztaságának, összetételének megmérése.

A biztonságos munkavégzés nem nélkülözheti a profi munkavédelmi eszközök használatát. A modern készülékek segítségével azt is ki lehet küszöbölni, hogy az egészségre ártalmas gázokat lélegezzenek be az alkalmazottak. Ilyen készülék a személyi gázérzékelő.

Munkavédelem gázszint méréssel!

személyi gázérzékelőkszemélyi gázérzékelők vagy kézi gázérzékelők több változata is beszerezhető az áruházunkból. A munkavédelem egyik fontos eszközéről van szó.

Számos olyan, munkára kijelölt helyszín van, ahol az alkalmazottak ki vannak téve gázmérgezés veszélyének. Ilyen esetekben a munkáltatónak gondoskodnia kell arról, hogy minden munkavédelmi eszköz a rendelkezésére álljon a kollégáknak ahhoz, hogy a biztonságos munkakörülményeket fenn tudják tartani.

Egy személyi gázérzékelővel minden eszköz a kezében van a kollégáknak ahhoz, hogy az emberi egészségre veszélyt jelentő, gáz halmazállapotú elemek jelenlétét azonosítsák. Egy hordozható készüléknek megvan az az előnye, hogy több helyszínen is lehet vele mérni és minden körülmények között gondoskodni lehet a káros gázoktól mentes munkakörnyezetről.

személyi gázérzékelők alkalmi használatra éppen úgy kiválóak, mint amennyire a rendszeres mérésekhez is ideális mérőműszernek bizonyulnak. Azokban a zárt terekben, ahol megvan a kockázata a gázszivárgásnak vagy figyelni kell az értékekre, egy személyi gázérzékelő nagyon fontos feladatot lát el. A személyi gázérzékelőkkel állandóan ellenőrizhető, hogy a gázszint ne haladja meg a kritikus értéket, illetve lehetségessé válik, hogy a káros gázok megjelenése egyértelműen és időben kimutatható legyen. A tőlünk megvásárolható személyi gázérzékelők könnyen kezelhető, egyszerűen leolvasható adatokat biztosító mérőműszerek, amik a munkavédelemben nélkülözhetetlen eszközök. Rendeljen a kívánt mennyiségben, a kiválasztott modellekből gázérzékelésre tervezett, minőségi eszközöket megfizethető árakon!

Forduljon bizalommal a kollégáinkhoz, ha szeretne velünk üzletet kötni! Minden érdeklődőnek szívesen nyújtunk további felvilágosítást azokról a termékekről, amiket meg szeretne vásárolni. Nincsen más dolga, csak kapcsolatba kell lépnie velünk a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén! A személyi gázérzékelők megvásárlásának döntését ne bízza a véletlenre, hiszen életmentő eszközt készül rendelni!

vissza