Kapcsolat
Telefon: +36 30/389-9788
E-mail: webaruhaz@fewe-vedofelszereles.hu

  • BW-Clip4
  • kép2
  • kép3
Légzésvédők, Gázérzékelők, Lámpák - nem csak Tűzoltóknak

Robbanásbiztos kézilámpa, egy biztos fénysugár a sötétben

2021.11.16.

Robbanásbiztos kézilámpa, egy biztos fénysugár a sötétben

Robbanásbiztos kézilámpa, az ipari területeken dolgozók fontos kiegészítője. Egy biztonságos, mobil fényforrás minden környezetbe!

A robbanás nem olyan kockázat, amit fél vállról lehetne venni. Egy kisebb detonáció is óriási károkat képes okozni, amit minden eszközzel el kell kerülni. Az ipari környezetben a biztonságos munkaterület kialakításához olyan munkaeszközökre van szükség, amit speciális környezetbe terveztek. A robbanásbiztos eszközöket azokon a helyszíneken tudják alkalmazni sikerrel, ahol különböző kémiai vegyületek vagy extrém hőmérséklet idézhet elő robbanást. A robbanásbiztos kézilámpa is ezek közé a munkaeszközök közé tartozik.

robbanásbiztos kézilámpa a tulajdonságainak köszönhetően nemcsak ipari környezetben tesz jó szolgálatot. Ugyanígy a katasztrófavédelemben is nélkülözhetetlen a  használata, terepen is kéznél kell legyen. A terepen dolgozó tűzoltók, mentők, katasztrófavédelemben dolgozók óriási kockázatnak vannak kitéve, amit nem növelhetnek feleslegesen olyan felszereléssel, ami nem biztosítja a maximális védelmet. A robbanásbiztos kézilámpa olyan eszköz, aminek ott lennie a felszerelés legfontosabb darabjai között.

robbanásbiztos kézilámpa használata a föld alatt és a föld felett, zárt térben és szabad téren is lehetséges, köszönhetően a lámpa tulajdonságainak. A lámpának teljesítenie kell minden környezetben, annak érdekében, hogy a terepen vagy ipari területen, épületben dolgozók épségét ne kockáztassa semmilyen  robbanásveszély.

robbanásbiztos kézilámpa természetesen több változatban készül, ezért fontos alaposan végignézni és megismerni a rendelkezésre álló kínálatot. Először is tisztázni kell azt, hogy hol van szükség az eszközre és mennyit fogják használni átlagosan. Ennek megfelelően az ideális robbanásbiztos kézilámpa tulajdonságait is meg lehet határozni.

A legjobb lámpák között válogat, ha a mi áruházunk termékeit veszi szemügyre. A webshopban árban és teljesítményben is kimagaslóan jó, elemes kézilámpák várják az érdeklődőket.

Robbanásbiztos kézilámpa, ami terepen is jól teljesít

robbanásbiztos kézilámpa helyt áll a legsötétebb helyzetben is! Minden tulajdonsággal rendelkezik ahhoz, hogy fényt nyújtson a sötétben.

Milyen tulajdonságai vannak egy ilyen típusú lámpának, ami alkalmassá teszi arra, hogy a terepen vagy munkaterületen is használni tudják? A tűzoltóságok számára ajánljuk például az olyan modelleket, amiket mi is forgalmazunk. Ezek a kézilámpák akkumulátorral működtethetőek, ami gyorsan tölthető és több órán át megbízhatóan működik. Egy ilyen  jellemzője, hogy stabil fogás esik rajta, a gumis borításnak köszönhetően nem csúszik ki a kézből, akár kesztyűn keresztül sem. A súlya nem jelentős, a mérete ideális, így táskában és zsebben egyaránt elfér, ugyanakkor kézre eső helyre is lehet rakni vagy ruhára, táskára erősíteni, hogy így világítson.

robbanásbiztos kézilámpa ne csak kézre álló legyen, hanem ellenálló is. Egy mentés során számos, olyan hatás érheti ezt az eszközt, ami ugyan felrobbantani nem tudja, de egyéb módon megrongálhatja. Ha a lámpa elég jó kivitelezést kapott, akkor az ütéssel, porral, vízzel, hővel szemben is  képes helyt állni. A lámpa teste kimagasló tulajdonságokkal rendelkező, ütésálló műanyag, ami az extrém körülményeket is bírja vagy erős polikarbonát is lehet.

A professzionális robbanásbiztos kézilámpát állítható fejjel gyártják, irányított, változtatható erősségű fény sugárral működtethető, akár stroboszkóp funkcióval is rendelkezik. Egy eredeti és megbízható robbanásbiztos kézilámpával a kezében minden tűzoltó magabiztosan lépkedhet a sötétben, anélkül, hogy a rossz látási viszonyok akadályoznák a haladásban, illetve a terep felmérésében és a mentésben.

Amennyiben egy professzionális használatra tervezett és gyártott robbanásbiztos kézilámpa az, amire szüksége van és az általunk forgalmazott termékek felkeltették az  érdeklődését, keressen minket bizalommal! A vásárlók számára részletes felvilágosítást nyújtunk a lámpákról. Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal üzenetben vagy pedig telefonon a további információkért!

vissza