Kapcsolat
Telefon: +36 30/389-9788
E-mail: webaruhaz@fewe-vedofelszereles.hu

  • BW-Clip4
  • kép2
  • kép3
Légzésvédők, Gázérzékelők, Lámpák - nem csak Tűzoltóknak

Légzésvédő kiegészítők

2021.06.22.

Légzésvédő kiegészítők

A ventilátoros rásegítésű légzésvédőkön kívül a szakemberek a kiegészítőiket is megtalálhatják online áruházunkban. Laboratóriumokban és az egészségügyben javasoljuk például a kámzsa alkalmazását. A kiegészítő többek között azért is praktikus, mert ebben a formában nem csupán a légzés kap védelmet, hanem az arc, fej is. A bőr ugyanúgy nehezen viseli a vegyi anyagokat, gázokat, könnyedén alakulhat ki allergiás reakció.

A kiütések, égési sérülések szintén hosszas kezeléseket követelhetnek meg. Akár egy életen át is nyomot hagyhatnak a bőr felületén, ezt pedig érdemes elkerülni. A légzésvédő kiegészítők kínálatában a vevők találkozhatnak még kombinált szűrőbetéttel és részecskeszűrővel is. Ez szintén hasznos eszköz, mert képes a finom szilárd részecskéket is megszűrni, így még nagyobb védelmet tud nyújtani a káros tényezőkkel szemben.

Vevőinknek sokkal egyszerűbb a helyzetük, hiszen nálunk mindent megtalálnak egy helyen, amikre szükségük lehet a munkájukban. A légzésvédő kiegészítők szintén kifogástalan minőséget képviselnek, megbízhatók, hosszú élettartammal rendelkeznek, így nem okozhatnak idő előtt kellemetlen meglepetéseket. Igazi megtérülő befektetések! A termékek az egészséget és a munkavégzés hatékonyságát egyaránt szolgálják. A légzésvédők és kiegészítőik megvásárlásával csak előnyökre tehetnek szert a vevők. Nálunk sorban állás nélkül juthatnak hozzá az ügyfelek a színvonalas termékekhez. Online áruházukkal sokkal könnyebben, gyorsabban fel tudnak készülni a szakemberek a munkájukra. Bármelyik légzésvédő kerüljön kiválasztásra, a maximumot fogja nyújtani a felhasználó számára.

Vásároljon Ön is légzésvédőt és kiegészítőket kényelmesen, gyorsan, és alapozza meg a biztonságos körülményeket a munkavégzéshez! A színvonalas termékeket kedvező áron kínáljuk, így nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia a professzionális védőfelszerelésért. Érdemes körbenéznie a webshopban, mert több területre is kínálunk minőségi védőeszközöket. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére

vissza