Kapcsolat
Telefon: +36 30/389-9788
E-mail: webaruhaz@fewe-vedofelszereles.hu

  • BW-Clip4
  • kép2
  • kép3
Légzésvédők, Gázérzékelők, Lámpák - nem csak Tűzoltóknak

Légzésvédő álarc, biztos védelem, szabad levegővétel!

2021.09.17.

Légzésvédő álarc, biztos védelem, szabad levegővétel!

A légzésvédő álarcok egyaránt hasznos kiegészítőnek bizonyulnak a katasztrófavédelemben és az egészségügyben dolgozók számára is! A védőeszközök között az egyik legfontosabb a légzésvédő, ami számos veszélytől meg tudja óvni a viselőjét és ellátja tiszta levegővel, miközben a kijelölt feladatait végzi el.

légzésvédő álarcok füst, mérgező gázok, por vagy éppen vírusok ellen is hatékonyak, csupán ismerni kell az egyes eszköz típusokat ahhoz, hogy a célnak és környezetnek megfelelőt válassza ki a vásárló. Olyan védőeszközre van szükség, ami hatékony védelmet tud nyújtani arra az időtartamra, amíg az eszközt viselik. 

A légzésvédő álarcokat nem csak akkor lehet felrakni, amikor rossz látási viszonyok között kell tájékozódni és a szemet is óvni a portól, füsttől. Az álarc viselése tisztább látást biztosít, miközben a szabad légzést is elősegíti. Akár egy tűzvész sújtotta helyszínen zajlik a mentés, akár egy kórházon belül történik életmentés, a minőségi légzésvédő álarcoknak nagy szerepe van abban, hogy a szakemberek és mindenki, aki komoly erőfeszítésekkel járó munkát végez, a lehető legnagyobb biztonságban legyen minden feladata teljesítése közben.

légzésvédő álarc lehet teljes vagy félálarc, attól függően, hogy mekkora kiterjedésű fizikai védelemre van szükség az arcon. Az álarc típusától függetlenül mindegyik védőeszközben szűrőt is el kell helyezni. A szűrő megszűri a belélegzett levegőt, eltávolítva belőle a gázokat, finom részecskéket, vírusokat stb. Az egységes méretben készülő légzésvédő álarcok anyaga gumi és polikarbonát, illetve szilikon is lehet, ami minimális terhelést jelent az álarc viselője számára.

Biztosítsa a lehető legjobb védelmet önmagának és a kollégáinak prémium minőségi védőeszközök megrendelésével és használatával! A termék választékunkban ilyen légzésvédő álarcokat talál, amiket kedvező áron tud megrendelni, kiszállítással. Forduljon kollégáinkhoz a feltüntetett elérhetőségeink egyikén, ha szeretne többet megtudni a nálunk kapható termékekről!

vissza