Kapcsolat
Telefon: +36 30/389-9788
E-mail: webaruhaz@fewe-vedofelszereles.hu

  • BW-Clip4
  • kép2
  • kép3

Légzésvédelem felsőfokon, ventilátoros rásegítésű szűrős légzésvédők

2022.08.16.

Légzésvédelem felsőfokon, ventilátoros rásegítésű szűrős légzésvédők

Légzésvédelem felsőfokon, ventilátoros rásegítésű szűrős légzésvédővel. Válasszon praktikus, modern eszközt, így munkáját könnyedén elláthatja!

Szűrős légzésvédő, modern kivitelben

Bizonyos munkakörökben, ahol a dolgozók nap, mint nap olyan környezetben dolgoznak, ahol egészségre káros anyagok vannak a levegőben, nagy gondot kell fordítani a légzésvédelemre. E téren napjainkban nagyon sokféle megoldással, eszközzel lehet már találkozni, így a szakemberek könnyedén megtalálhatják az igényeiknek megfelelő megoldást. A szűrős légzésvédők gyakran kerülnek kiválasztásra a dolgozók által, ugyanis ezek visszatartják a szennyező anyagokat, így azok nem juthatnak be a szervezetbe. Ezek a típusok ugyan rendkívül hatékonyak, mégis egyeseknek kifejezetten kényelmetlenek, mert igen megpróbáltató lehet a viselésük, különösen, ha az ember több órán keresztül hordja. A hagyományos szűrős légzésvédők nagy hátránya lehet, hogy igencsak megdolgoztatják a tüdőt, ez pedig plusz terhelést jelent a szervezetnek. Még egy edzettebb egyént is megviselhetnek ezek a körülmények.

Így nagyon nehéz maximumot nyújtani a feladatok elvégzése során, ráadásul megvan az esély arra is, hogy a csökkent teljesítmény miatt balesetveszélyes helyzetek alakulnak ki. A koncentráció csökken, az ember egyre fáradtabbnak érezheti magát. Ha az adott szűrős légzésvédő ilyen kellemetlenségeket okoz, a legjobb, ha a szakember más megoldást keres, amely megkönnyíti a légzést, ezáltal leveszi a terhet a tüdőről.

Ha az ember szeretne kényelmesen, veszélyek nélkül dolgozni, a legjobb, ha a ventilátoros rásegítésű szűrős légzésvédőket választja, amelyekkel garantált a hatékony és biztonságos munkavégzés. Ezek az eszközök leveszik az extra terhet a tüdőről, a ventilátor képes nagy mértékben megkönnyíteni a légzést. Az eszközök modern megoldást kínálnak a légzésvédelem terén, mindenképp megéri áttérni rájuk. A légzésvédők igazán praktikusak, a szakemberek nem fáradhatnak el egyhamar, folyamatosan maximális teljesítményen tudnak dolgozni, így alkalmazkodhatnak az elvárásokhoz is.

Szűrős légzésvédő, amelyre sokáig számíthat

A választékunkban elérhető ventilátoros rásegítésű szűrős légzésvédőkön keresztül a felhasználók biztosan megtapasztalhatják a modern légzésvédelem előnyeit. Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy rengeteg minden múlik az eszközökön, nem bízzuk a véletlenre a kínálatunk kialakítását. A legkiválóbb termékekkel várjuk az érdeklődőket, amelyek nem okozhatnak csalódást az alkalmazásuk során. A szűrős légzésvédőink százszázalékban megfelelnek a kor és a legszigorúbb szakmai követelményeknek, nagyon megbízhatók, amelyekkel bátran lehet tervezni hosszú távra. A termékekre az ember nyugodtan tekinthet befektetésként is, hiszen csak jól járhatnak a vásárlók az eszközökkel. A légzésvédelem igen fontos tényező, amelyet csak úgy lehet megfelelően kivitelezni, ha ehhez rendelkezésre állnak a minőségi, problémamentesen működő berendezések.

szűrős légzésvédőket bárhol alkalmazhatják a szakemberek, ahol káros anyagok kerülnek a levegőbe. Legyen szó mentésről, szerelési feladatokról vagy ipari területekről, érdemes gondolni a termékeinkre, amelyekkel számos egészségügyi szövődményt, kellemetlenséget meg lehet akadályozni.

A jó hír az, hogy a minőségi termékekhez vevőink egyszerűen és gyorsan hozzájuthatnak, az online vásárlási lehetőségnek köszönhetően. Webáruházunk bármikor, bárhonnan elérhető, a szakemberek könnyedén megrendelhetik a számukra szimpatikus eszközt, így nincs akadálya annak, hogy bárki alkalmazza a modern légzésvédőket. Adott a lehetőség, hogy a régi, problémás eszköz lecserélésre kerüljön, ezt mindenképp érdemes kihasználni. Rengeteg időt, energiát lehet spórolni a webshoppal. Itt nincs sorban állás, és a nyitvatartáshoz sem kell igazodni. Hamar hozzájuthatnak a vevők a védőfelszerelésükhöz, így szinte azonnal munkába is tudnak állni bármilyen helyzetben.

A ventilátoros rásegítésű szűrős légzésvédő ideális segítséget nyújt a munkában, válassza Ön is bátran az eszközt! A termékismertetőben bővebben is tájékozódhat. Ha kérdései lennének, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

vissza

Kapcsolat

Árukiadás helye:
FeWe Biztonságtechnika Kft.
2360 Gyál, Gárdonyi Géza u. 80.

Árukiadás:
Hétfő: 8.30 - 15.30
Kedd: 8.30 - 15.30
Szerda: 8.30 - 15.30
Csütörtök: 8.30 - 15.30
Péntek: 8.30 - 14.00

Székhely és Kelet Magyarországi Kirendeltség
2111 Szada, Arany J. u. 11.
Tel: +36 30/389-9788

Nyugat Magyarországi Kirendeltség
2823 Vértessomló, Alkotmány. u. 29.
Tel: +36 30/330-0568

E-mail: 9f6777635364bad5d3718985fd18eee3

Impresszum és tárhelyszolgáltató adatok


Top termékek

ESKA Work 1 - védőkesztyű …

ESKA Work 1 - védőkesztyű műszaki mentéshez Nettó ár: 10 390 Ft
Bruttó ár: 13 195 Ft

BLS Zero 30 FFP 3 R D - …

BLS Zero 30 FFP 3 R D - Szűrőfélálarc 10 db/doboz Nettó ár: 13 700 Ft
Bruttó ár: 17 399 Ft Nettó egységár: 1 240 Ft /db

Kiemelt termékek

BLS Zero 30 FFP 3 R D NV - …

BLS Zero 30 FFP 3 R D NV - Szűrőfélálarc 10 db/doboz Nettó ár: 12 200 Ft
Bruttó ár: 15 494 Ft Nettó egységár: 950 Ft /db

ESKA FORCE 1 - védőkesztyű …

ESKA FORCE 1 - védőkesztyű műszaki mentéshez Nettó ár: 12 260 Ft
Bruttó ár: 15 570 Ft

Újdonságok

SAFE TIME mászóöv - 1300 …

SAFE TIME mászóöv - 1300 mm-es XXL méret Nettó ár: 43 300 Ft
Bruttó ár: 54 991 Ft
Új

KSE HERO POWER pipalámpa

KSE HERO POWER pipalámpa Nettó ár: 84 240 Ft
Bruttó ár: 106 985 Ft
Új