Kapcsolat
Telefon: +36 30/389-9788
E-mail: webaruhaz@fewe-vedofelszereles.hu

  • BW-Clip4
  • kép2
  • kép3
Légzésvédők, Gázérzékelők, Lámpák - nem csak Tűzoltóknak

Kézilámpa robbanásveszélyes terekbe: Adalit 5000

2021.04.27.

Kézilámpa robbanásveszélyes terekbe: Adalit 5000

Kézilámpa, ami robbanásbiztos? Az Adalit 5000 modelljei garantálják a kockázat nélküli fényforrást olyan munkakörnyezetben is, ahol potenciális robbanásveszély áll fenn.

Ahol ilyen környezetben folyik a munkavégzés, ott nincs lehetőség nyílt láng használatára, kizárólag a villamos és nem villamos rendszereket szabad alkalmazni. Általában valamilyen gáz is jelen van a zárt terekben, amik óvatlan eszközhasználat mellett képesek berobbanni és súlyos balesetet okozni.

kézilámpa olyan eszköz, ami nélkülözhetetlen a mesterséges fényt igénylő helyeken. A webáruházunkban a minőségi védőfelszerelések között az Adalit kézilámpák is képviseltetik magukat. A lámpák sokoldalúak és kiváló védelmet nyújtanak a robbanással összefüggő balesetek megelőzéséhez. A termék kínálatunkban több fajta Adalit kézilámpa is elérhető. A modellek mindegyike a gyártó profizmusát dicséri, hiszen úgy tervezték és gyártották ezeket a termékeket, hogy azok a legteljesebb mértékben eleget tudjanak tenni a magas fogyasztói igényeknek. Mit is jelent ez közelebbről megvizsgálva?

Az Adalit kézilámpák mindegyikére jellemző, hogy masszív és strapabíró váz borítja a lámpákat. A váz ütésbiztos, hőálló, ugyanakkor könnyű súllyal és kompakt mérettel rendelkezik. Praktikus kialakításának köszönhetően hordozható, kis helyen elfér, nem akadályozza a munkavégzést. Fel lehet akasztani vagy letámasztani, illetve kézben is világíthat a kézilámpával, ha a fényviszonyok nem teszik lehetővé, hogy szabad szemmel is elvégezhető legyen a feladat.

Az Adalit kézilámpákba modern fejlesztésű optika került, ami az aktuális célnak megfelelően beállítható, hogy szórt vagy pedig kötött fényt sugározzon. Ledes, akkumulátoros meghajtású, digitális kijelzővel kiegészített lámpákkal akadály nélkül dolgozhat sötétben, rossz látási viszonyok között. A kézilámpák ennek köszönhetően szabadban, beltéren, rövid nagy hatótávolságon is megbízhatóan adnak fényt.

A webáruházunkban forgalmazott kézilámpákat kedvező áron ajánljuk megvételre vásárlóinknak.

vissza