Kapcsolat
Telefon: +36 30/389-9788
E-mail: webaruhaz@fewe-vedofelszereles.hu

  • BW-Clip4
  • kép2
  • kép3
Légzésvédők, Gázérzékelők, Lámpák - nem csak Tűzoltóknak

Hegesztőpajzs légzésvédelemmel: egyedülálló védelem minden téren!

2020.10.22.

Hegesztőpajzs légzésvédelemmel: egyedülálló védelem minden téren!

A hegesztés úgynevezett "veszélyes üzem", aminek sokrétűek a biztonsági előírásai. Természetesen csakis a megadott védőfelszerelésben lehet dolgozni, és csakis az előírtak szerint.

hegesztőpajzs például az egyik legalapvetőbb biztonságtechnikai kiegészítő, hiszen a kipattanó szikrák súlyos sérüléseket, az intenzív fény pedig szemkárosodást idézhetnek elő.

Többféle hegesztőpajzs is elérhető, ám ezek közül a legtöbb csupán az arcot és a szemet védi, de nem foglalkozik a hegesztés-légzésvédelemmel, pedig ez igen fontos terület. A hegesztés közben felszabaduló gőzök és gázok a tüdőbe jutva súlyos károsodást okozhatnak, amit egy olyan hegesztőpajzs könnyen meg tud akadályozni, ami rendelkezik hegesztés-légzésvédelmi funkcióval.

Amennyiben Ön olyan hegesztőpajzsot szeretne vásárolni a munkájához, illetve munkavállalói egészségének védelméhez, ami hegesztés-légzésvédelmi kiegészítőkkel ellátott, tekintse meg választékunkat, ha pedig kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

vissza