Kapcsolat
Telefon: +36 30/389-9788
E-mail: webaruhaz@fewe-vedofelszereles.hu

  • BW-Clip4
  • kép2
  • kép3
Légzésvédők, Gázérzékelők, Lámpák - nem csak Tűzoltóknak

Hegesztőpajzs: kombinált típussal garantált a védelem!

2021.10.20.

Hegesztőpajzs: kombinált típussal garantált a védelem!

A hegesztőpajzsok légzésvédelemmel kombinálva professzionális termékek, amik megfelelő védelmet nyújtanak munkavégzéskor. Kerülje el a baleseteket!

A hegesztéstechnikai feladatokkal kapcsolatban nagyon fontos, hogy a szakemberek körültekintően gondoskodjanak a védőfelszerelésükről. Különösen nagy figyelmet kell fordítani a hegesztőpajzsok kiválasztására, ugyanis egy megbízható, valóban professzionális termékkel százszázalékos védelmet biztosíthatnak maguknak a szakemberek. Minőségi védőeszköz nélkül kellemetlen helyzetek, de akár súlyos egészségügyi problémák is adódhatnak, melyek miatt hosszabb időre is munkaképtelenné válhatnak a szakemberek, tehát nem érdemes kockáztatni. Amennyiben Önnek is szüksége lenne megbízható, minőségi hegesztőpajzsra, ismerkedjen meg az általunk kínált, légzésvédelemmel kombinált típusokkal!

Fontos, hogy foglalkozzon a fej védelmével, melyhez egy professzionális pajzsra van szükség, ami óvja a bőrt a kifröccsenő, forró fémtől. Ám azt sem szabad elfelejteni, hogy a munka közben felszabaduló gőzök, gázok belélegzése is komoly egészségügyi kockázatot jelent, ezért teljes körű védelemre van szükség. A választékunkban elérhető, légzésvédelemmel kombinált hegesztőpajzsok maximális védelmet nyújtanak a munkavégzés során. Megfelelnek a szakmai követelményeknek, megbízhatók, hosszú éveken át gondoskodnak a biztonságról. Nem kell aggódni a káros tényezők miatt, hegesztőpajzsaink ellenállnak a különböző anyagoknak, jól bírják az intenzív igénybevételt. A legkiválóbb alapanyagok, technológia alkalmazásával kerülnek legyártásra, garantáljuk, hogy elégedett lesz a kiválasztott eszközzel.

Nem éri meg kockáztatni, válasszon légzésvédelemmel kombinált hegesztőpajzsot, gondoskodjon a fej és a légzőszervrendszer védelméről! A kínálatunkban többféle eszközzel is találkozhat, ezen kívül pedig más védőfelszerelést is beszerezhet tőlünk, így minden feladatra felkészülhet. Áraink kedvezőek, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlniuk a vevőknek a professzionális, korszerű védőeszközért. Ha bővebb információkra lenne szüksége a kiválasztott pajzsról, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére!

vissza
FeWe Biztonságtechnika Kft. +36 30/389-9788 2360 Gyál, Gárdonyi Géza u. 80.