Kapcsolat
Telefon: +36 30/389-9788
E-mail: webaruhaz@fewe-vedofelszereles.hu

  • BW-Clip4
  • kép2
  • kép3
Légzésvédők, Gázérzékelők, Lámpák - nem csak Tűzoltóknak

Akkumulátoros kézilámpa a biztonságos munkavégzéshez

2023.05.19.

Akkumulátoros kézilámpa a biztonságos munkavégzéshez

Az akkumulátoros kézilámpa elengedhetetlen eszköz a biztonságos munkavégzéshez. Gondoskodjon a megfelelő látási viszonyokról termékeinkkel!

Egyes szakemberek igen kockázatos környezetben végzik a  munkájukat nap, mint nap. Már az önmagában gond, ha sötétben kell dolgozniuk, ez pedig gyakran elkerülhetetlen, például mentésnél vagy pedig szerelésnél.

A sötétség alapvetően mentálisan is próbára tehet sokakat, mert rendkívül nyomasztó a környezet, az ember nem érzi magát biztonságban. Nem tudja, hogy mi vár rá az ismeretlenben, nehezen tájékozódik, így pedig nagyon nehéz maximálisan odatennie magát a munkában.

Nem érdemes világítás nélkül dolgozni

Sokan, a mentális terhelés és a kockázatok ellenére is bevállalják azt, hogy világítás nélkül dolgozzanak, azonban ilyen körülmények között rendkívül nehéz koncentrálni. Az ember a sötétben könnyen el is veszítheti a munkájában a fonalat, így pedig nem lehet százszázalékos teljesítményt nyújtani. Bizonyos területeken egyáltalán nem fér bele az, hogy a szakemberek úgynevezett félmunkát végezzenek a körülmények miatt. Egy mentésnél rengeteg minden múlik még az eszközökön is.

Mindenképp gondoskodni kell a megbízható világításról, mert csak így lehet kifogástalanul dolgozni, és végigvinni többek között egy mentést is. Ideális fényforrás mellett garantált a biztonság, minőségi kivitelezés, nincsenek kockázatok, és a mentális terhelés is megszűnik.

A világítás elhagyása gyakran azért történik, mert nincs áramforrás az eszközök csatlakoztatásához. Tűzeset vagy áramkimaradáskor teljesen használhatatlanok a konnektorok, így mindenképp ettől függetlenül működő, rugalmas fényforrást kell alkalmazni.

Az áramforrással működő lámpák hátrányairól

Azért is fontos, hogy rugalmas világítóeszköz álljon rendelkezésre, mert az áramforrással működő lámpák mindig megkövetelik a kompromisszumot. Ez számos munkakör esetében nem megoldható, mindenképp a szakemberrel kell lennie a lámpának, így mindig az adott terület kerül megvilágításra.

Tűzeset, egyéb károknál veszélyes is lehet bedugni a lámpákat a konnektorba. Elképzelhető, hogy azok használhatók, viszont további kockázatokkal kell számolni, így pedig nem lehet elvégezni a mentést vagy egyéb kármentő munkát.

Mindezek alapján jobb, ha a szakemberek minél hamarabb beszerzik saját akkumulátoros kézilámpájukat, amellyel semmilyen hátrányba nem kerülhetnek.

Akkumulátoros kézilámpa, a praktikus választás

Akkumulátoros kézilámpaAz akkumulátoros kézilámpák sokkal jobb választásnak bizonyulnak a szélsőséges környezetben. Nagy előnyük, hogy könnyedén lehet alkalmazkodni velük a különböző viszonyokhoz, mindig a szakemberekkel lehetnek a fényforrások.

Az embernek általuk sokkal nagyobb lesz a biztonságérzete. Mindig az aktuális munkaterületet lehet bevilágítani, így pedig egyszerűen ki lehet igazodni, fel lehet mérni az esetleges veszélyforrásokat. Az akkumulátoros kézilámpák másik nagy előnye kikövetkeztethető az elnevezésből, vagyis az, hogy akkumulátorral működnek.

Használatuk közben nem kell áramforráshoz igazodni, ez pedig nagyon kényelmes. A szakembereknek nem kell kellemetlen döntéseket hozniuk annak érdekében, hogy lássanak a sötétben.

Kerülje el a baleseteket megfelelő fényforrás alkalmazásával

A szakembereknek azt is végig kell gondolniuk, hogy testi épségük szempontjából sem tanácsos elkezdeni dolgozni a sötétben. A sérülések óriási fájdalommal járhatnak, arról nem beszélve, hogy akár hosszabb gyógyulásra is lehet ilyenkor számítani.

Ez idő alatt nem nagyon van lehetőség arra, hogy a szakember visszatérjen a munkájához. Emiatt a megélhetés is veszélybe kerülhet, főleg hosszú táv esetében, így emiatt sem célszerű professzionális felszerelés nélkül hozzálátni sötétben a munkavégzéshez.

Az akkumulátoros kézilámpa tehát rengeteg kellemetlenséget megakadályoz, hatékony segítséget nyújt a szakembereknek több területen is. Megéri beruházni az eszközre, mert általa csak előnyökre lehet szert tenni.

Ügyfeleink számára legkiválóbb minőségű termékeket kínáljuk, amelyek százszázalékban megfelelnek a kor és szakmai követelményeknek. A kiválasztott akkumulátoros lámpa hosszú éveken át, gond nélkül kiszolgálja a tulajdonosát.

Nézzen körbe a kínálatunkban, ahol a lámpákon kívül más felszerelést is megvásárolhat. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

vissza