Kapcsolat
Telefon: +36 30/389-9788
E-mail: webaruhaz@fewe-vedofelszereles.hu

  • BW-Clip4
  • kép2
  • kép3
Légzésvédők, Gázérzékelők, Lámpák - nem csak Tűzoltóknak

A légzésvédők fajtáiról

2021.02.24.

A légzésvédők fajtáiról

A légzésvédők többféle típusa elérhető a kínálatunkban, amennyiben minőségi védőeszközökre van szüksége!

A füsttel, egészségre káros gázokkal terhelt terekben olyan védőeszközök viselésére is szükség van, amik biztosítják a munkavállalók számára az oxigén pótlást és a könnyű légzést. A légzésvédőkből többféle típus is forgalomban van, ezekből ki tudja választani minden érdeklődő, hogy melyik fajta felel meg az elvárásainak.

légzésvédőket két alapvető csoportba sorolhatjuk, az egyik az izolációs, a másik pedig a szűrős eszköz. A két típus közötti alapvető különbség az, hogyan biztosítják a szennyeződésmentes levegőt az eszköz viselője számára. A szűrős eszköz a helyiség levegőjét szűri meg és így kíméli a tüdőt, a légzőszerveket az ártalmas anyagoktól. Ez a típus nem alkalmazható minden környezetben, csak ott, ahol a térben az egészségre ártalmas gőzök, gázok vagy porok koncentrációja a szűrőre megengedett érték alatt van, és nem oxigénhiányos környezetben történik a munkavégzés.

A másik típus, az izolációs légzésvédő közvetlenül továbbít egy forrásból légzésre alkalmas minőségű levegőt az eszköz viselőjének, anélkül, hogy az érintkezésbe kerülne a körülötte lévő ártalmas levegővel. Természetesen minden védőeszközt úgy terveztek, hogy mobil legyen és könnyen szállítható. Kerekes kézikocsin rögzített palackokhoz csatlakoztatott nyomólevegős készülékkel probléma nélkül megoldható a biztonságos munkavégzés. Léteznek kisebb kapacitású, övre szerelhető táskában is elférő palackos készülékek is, amelyek rövid idejű munkavégzéshez ideálisak. Döntsön megfontoltan, használja felelősségteljesen a légzésvédőket!

Akár konkrétan hegesztéshez keres légzésvédőt, akár olyan munkakörökhöz, ahol gyakori a füstös, gázokkal terhelt zárt térben történő munkavégzés, a mi termék választékunkban megtalálja hozzá a legjobb védőeszközöket. Amennyiben jó ár-érték arányban kapható védőeszközöket szeretne vásárolni, ne keressen tovább, hanem rendeljen tőlünk légzésvédőt! Az általunk forgalmazott termékekről minden érdeklődővel megosztjuk a legfontosabb információkat a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!

vissza
FeWe Biztonságtechnika Kft. +36 30/389-9788 2360 Gyál, Gárdonyi Géza u. 80.